eNTRY XDOP gmba lg..


Aduh…mau buat 1 entry pon leh menguji tahap kesabaran maximum.. Dah kali brape ak refresh, cancel,retard restart xtawlah..trus wat entry baser malaysia ah..

Tgah mengemas bilik yang sangat x terurus dsebabkan sindreom seminggu mogok dgn diri sendiri akibat banyak gaul kurang fokus. Aduss this week boleh jadi minggu paling exciting atau killing. lemme list the killing part dlu (sbb nti boleh bgembira dgn exciting list later) adoi ape pnya alasan

Killing part vol.1

1. Monday shivering. Bukan sbb air sejuk di bathroom pkul 8.45am(br nk mand)..tp tpksa menghadap bos2 yang bakal mengeluarkan vokal lantang (i think so…) tp sbnarnya biasa shaja. aku je yg menggelabah xtentu pasal. Alhamdulillah. reason? r.a.h.a.s.i.a (xabeh2)

2. Terpikir cmane nk wat design untok produk baru yg di assign sudah lama.. Adoi..Photoshop slalu sangkut2..

3. banyak berfikir ttg masa depan dan pelaburan. entry investment di bawah adalah cerita pjgnya.

4. Memikirkan prestasi org yg jaoh lebih baik dr aku mmbuatkan aku agak unsecure..aduss xpatot pikir gtu tp blame the week!

5. Part-time job yang macam sangat menekan aku utk wat sales. adoiii..kalo aku mau buat, aku buatlahh.

6. jadual next month yang sangat padat.pastu pikir bile aku mau cuti g JB?Adoiii

7. ajakan seseorg ttg bisnes (bukankah ni exciting?)

8. Kasut Cleef di JJ Maluri yg sangat vintage tiada saiz n last pair. Adoi sangat stress. Aku perlukan wedges yang cantekk.

9. Semasa mengedate, hp berdering tone “What goes around comes around” mmg sgt menakutkan. tdgr suara bos yg tgh naik angin.

*Kesimpulannya minggu ni killing sbb saya sgt banyak berfikir. tak tahulah semua ini mmg patut dipikir atau saya tlalu rush.. Adoii lagi.

Exciting part vol.1

1. Berjaya memakan di restoran ayam dengan pengdiet blood type yg sepatotnya dia xboleh makan ayam..Suda langgar dont list. Huahah

2. merasakan sudah dewasa….ye ke?

3. gaji masuk mengikut tekaan. Yuhuu

4. Berikrar dgn Yus bahawa kami akan makan di tmpt makan yang different tiap kali luncheon. No more Studio 5 or Kangkong or Mamak maluri.

5. Membeli bju secara solo. dengan agak banyk. Oh tika ini sy pakai legging(1st time beli) berwarna bright yellow. Suka. rasa cm nk pi photoshoot

6. Oh mau ke Putrajaya utk amik gmbar bberapa keping tp postponed Selasa hari.

7. Sales td di Jengka mencapai sasaran n harap bos tidak bising n bangga dgn saya.

8. Ngedate di Pelita Nasi Kandar di mana parkirnya sgt mencabar tp xpe sbb bukan sya yng ngedrive tetapi dia suda mencium bontot Wira. Hrp Wira tu xbuat Forensik Analisis Cat..+_+

9. Bjumpa dgn prospekbisnez baekk pnya tp msalahnya sya asyik berborak smpai lupa luahkan hajat. Cis. Tp xpa, nti leh cri alasan ajaknya ngedate lg. Yuhuhuu

* Kesimpulannya minggu ni exciting sbb saya tsenyum simpul kalo ngingatin point2 kegembiraan di atas. Saya juga sedar ada jgk org yg sokong saya sbnarnya. truskan sokongan anda.

Nk smbung kemas bilik.. Bermula dgn kotak beg2 yang i lupa ade ke x…adoii. tido jer boleh ke.. Malas ah…

Skrg ade 3 4 lagu yg jadi kegilaan. Surprisingly bukan lagu inggeris tapi……

+ Dugaannya- Hujan

+ Betapa -Shiela on 7

+ Situasi- Bunkface

+ Coba- Faizal Tahir

# Oh so in love… dalam kereta skrg xmau lagi memasang Fly.fm tp antara Era@Hot mane yg ade lgu2 ne..Bisa wt aku membawa kereta dgn lbey agresif n loncat2.

Gmbr2 mjlis ckur Azri-anak Abg Yoi lom edit/print lagi..adoii malas la. Selagi xkemas meja , slagi tu xmo wt.Huh.

Esok msuk keja pkol 12. bru balik Jengka maaa. penat juga wpon xpegang stereng lgsong.:-p

Aku kna mengdesign lagi… Dgn laptop yg maha lembab ni mana mungkin. Aku hilang sabarrrr.

Si Kak Pah pn xngemail lagi. Camana aku mau amek gmbr masjid nti. Lantak ahhh…

Aku mau godek camera lagik..Theehhehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: