Saya malas, jadi saya buat tag ni..aik td ckp malas..


1. Bekas kekasih saya – Xpernah ade bekas kekasih..Puppy love xconsider kekasih huh

2. Saya sedang mendengar – Kosong dalam bilik ni..tp currently listening to Paramore!

3. Mungkin saya patut – Berusaha cari kerja..ops..xlah..Grab opportunities and do work better

4. Saya suka – IKEA.TWILIGHT.ART.PHOTOGRAPHY.TRAVEL

5. Sahabat-sahabat saya – berbagai ragam.Ada yang pelik, ada nice, ada selfish, ada self-concious, ade psycho.Hehe

6. Saya tak faham – kenapa org anggap Sarah Jessica Parker tu fashion icon

7. Saya kehilangan – kegembiraan sebab kesihatan mak xberapa baik.

8. Ramai yang berkata – saya  tak ada perasaan

9. Cinta itu adalah – penyatuan dua hati willingly

10. Di suatu tempat, seseorang sedang – bersukaria, xhirau org sengsara/papa

11. Saya akan cuba – menjadi yang terbaik buat diri sendiri

12. Perkataan SELAMANYA membawa maksud – everlast..eternal..sampai bila-bila

13. Telefon bimbit saya – BARU.Nokia 5730 xpressmusic. hadiah birthday.rasa mcm teenage je.Nak E series…

14. Bila saya terjaga – selalu dah lewat.Kalau xsolat subuh rasa guilt ya amat.

15. Saya paling meluat – Orang suka menipu untuk impress orang lain

16. Pesta/parti adalah – gathering ramai-ramai, ada music, food

17. Haiwan yang paling comel pernah saya temui – im not so fond of animal..but i think hamster kot

18. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah – 19tahun.

19. Hari ini – Jumaat, suka Jumaat sebab esok Sabtu. Jumaat buat saya tenang, xtahu kenapa.

20. Malam ini saya akan – Kemas rumah/tengok New Moon kali ke-2

21. Esok pula saya akan – Menginap di rumah Shik atau ajak Hudarezzy datang rumah. Im a home person eh..

22. Saya betul-betul inginkan – Makeover rumah..secara total.All white and nak beli kereta baru untuk ayah.

23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini – Makeup semalam xbuang, terus tido..

24. Pusat membeli-belah atau arked permainan – Shopping la..xsuka archade, bising

25. Makanan Barat atau Jepun? – Barat..Suka masak western juga..Jepun sekali skala je boleh telan.

26. Bilik yang terang atau gelap? – Terang..To make me awake! Jangan asik tidoo je

27. Makanan segera adalah – xhealthy..tp selalu jugak makan

28. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang – Ayat tu orang xfaham kot..setelah my colleague tanya maksud chain distributor dalam BM

29. Lepas ini saya akan – buat kerja…tau

30. Siapa yang anda ingin tag – xmau tag sapa-sapa

2 responses to this post.

  1. Aku rasa aku adalah kawan ko yg self-concious &psycho… lain2 blh add sendiri.
    Aku pun tak faham – kenapa org anggap Sarah Jessica Parker tu fashion icon.
    Aku rasa ko penuh ngn perasaan sbb tu ko blh buat org keliling ko happy..😉

    Reply

  2. Posted by nughol on December 7, 2009 at 10:04 am

    hahaha mengaku sendiri yee..
    hahah neway thanks for the compliment ..kan?
    hahahahha
    eh knapa byk sgt aku gelak ni.
    eh buat la tag ni kalo rajen..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: