Bloggers comment


Ok kali ni nak tulis dalam bahasa ibunda..takde ape cuma nak raise 1 thing pasal bloggers yang rajin bagi comment kat popular sites especially gossip site tp bila ada menyentuh bab agama, adelah makhluk Allah yg like “duhhh pakailah otak untuk bagi comment, janganlah melulu je and no sensitivity” Penganut agama lain tengok malu je..Entahla kan but i think, tnjukkanlah budi pekerti yang baik sebagai hambaNya..apalah hak kita nak cakap orang bodoh whatsoever..Contoh yang sempat dicapture…

There’s a bloggers called Obefiend..he named them as Meleis..I would like to borrow his word creation and called them meleis as well!!

Actually im browsing over Hukum menghias kubur and bumped into several sites..

useful links : bujangsusah

Dari Jabir radhiyallahu ‘anhu, dia berkata: “Rasulullah Shallallaahu ‘Alaihi wa Sallam telah melarang kuburan dikapur (di simen), dijadikan tempat duduk, dan juga didirikan bangunan diatasnya.” (Hadith Riwayat Imam Muslim)

Ok nanti akan dikongsi pencarian tentang hukum hias/bangun/bongkar/ziarah kubue..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: