#1 Rantings


  1. Dah lama aku xambik gambar..dekat 6bulan xpegang camera kot….
  2. Nak pregnant-photography dgn Jaja sebelum dia bursttt out
  3. Aku nak set up new blog platform blogspot untuk wedding preps~Byk idea nk pour out–> No actual plan of marriage cuma nak ada memories…and start scraptbooking
  4. Job hunting xstart lagi..Aku rasa otak makin bebal
  5. House hunting sgt lah excited especially utk bride-to-be
  6. I love him even more…macam lebih appreciate gitew
  7. Aku dah stable tp emotionally xstable..aku dah xbetul balik…camana nak ckp..jadik pemalas, baca quran pun xboleh hari-hari..Entahlah pandai betul engkau setan hasut aku..
  8. Kenapa nak kawin kena ada 30k..rasa cam membazir gila..baik buat d/payment rumah..
  9. Time approaching nak gi bandung..entah nape xse-excited last 2 weeks…dah cam malas nk alter itinerary,update hotel booking…otak aku only wedding preps..gilo.padahal tarikh pun xtau lg, duit pun xcukup lg.
  10. Hearhhtrob  dah macam let go off me to Bandung .in fact before this he freaks out macam aper je..Plus i want to buy some textiles and barang hantaran..Alang2 dah gi bandung kannn…Eiy ajak gi jakarta when times approaching( barang kawin jakarta lg worth it) tapi karang lari la budget wedding aku…..tengokla cmana

I heart this baju..di cilok dari misi5april

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: