Archive for April, 2010

My babies

aww tembamness of my baby with R.Pattz

my son ni dah umur 3 tahun with papa Chace Crawford

ni apesal mcm pelik je baby dgn Daniel Henny ni

the naughtiest kids with Jared Padalecki

huh..baby kejantanan..ade misai bleh..with Keanu Reeves

Ok dah..aku paling sesuai dengan Robert pattison je..nuff said.ha ha..Eh tak tak..baby with Jared Padalecki lagi comel

Eh jap..try jadi lessie plak..

okay ..............................ni dengan kristin Kreuk

ps: O ya….i morph these babies here

Advertisements

damsel in distress

This week i overheard this word 2 times…and i dont even know the meaning…so mr wikipeds helps..hehe

1: in taylor Swift song-today was a fairytale..

2: in grey’s anatomy scene where hunt found christina being stab with an icicle.

Damsel in distress :

She is usually a beautiful young woman placed in a dire predicament by a villain or a monster and who requires a hero to dash to her rescue. She has become a stock character of fiction, particularly of melodrama.

The word “damsel” derives from the French demoiselle meaning “young lady”

12 muharam

Esok genap 100 hari pemergian arwah mak..saya rindukan dia..Saya hanya mampu sedekah bacaan al-quran untuk dia di sana..

12 Muharam sangat memberikan kesan kepada saya….Ini yang dapat saya jumpa tentang sejarah 12 muharam

Kafilah Karbala Tiba di Kufah
Tanggal 12 Muharram tahun 61 Hijriah, setelah Imam Husain dan para pejuang Karbala gugur syahid, para anggota kafilah yang tersisa, yaitu kaum perempuan, anak-anak, dan Imam Ali Zainal Abidin, yang saat itu tengah sakit parah, digiring oleh pasukan Yazid ke kota Kufah. Di hadapan rakyat kota Kufah, Imam Ali Zainal Abidin dan Sayyidah Zainab, saudara perempuan Imam Husain a.s., dengan jelas dan keras mengecam sikap rakyat kota itu yang telah mengkhianati Imam Husain. Selain itu, mereka juga menyampaikan pesan dan risalah perjuangan Imam Husain a.s. dalam melawan kezaliman.

Imam Ali Zainal Abidin Syahid
Tanggal 12 Muharram tahun 95 Hijriah, Imam Ali Zainal Abidin, putra Imam Husain a.s., yang terkenal dengan nama Imam Sajad, gugur syahid. Imam Sajjad adalah salah satu saksi peristiwa Karbala. Saat itu, beliau sakit keras sehingga tidak bisa ikut bertarung melawan pasukan Yazid. Setelah gugur syahidnya Imam Husain di Karbala, tampuk imamah diambil alih oleh Imam Sajjad a.s. Sepanjang hidupnya, Imam Sajajd selalu berjuang menyebarkan ajaran Islam yang hakiki dan menyampaikan pesan perjuangan Karbala. Imam Sajajd dikenal sebagai orang yang sangat rajin beribadah dan bermunjat kepada Allah. Doa-doa indah yang sering beliau ucapkan, dikumpulkan dalam sebuah buku berjudul “Sahifah Sajadiah”.

ps : paling ralat pada 10 muharam..banyak perkara saya tak lakukan untuk mak..contohnya saya betul-betul mahu mengajar mak potongan ayat ni-

ham biallahhu wa nik mal wa kila nikmal maula wa nikmannasiru

kerana fadilatnya adalah- tidak mati pada tahun itu..
Saya tak pasti kesahihannya tapi mahu mencuba..tapi apakan daya..memang saya tidak lakukan...
Walaubagaimanapun, saya percaya ajal maut di tangan Allah.walau macam mana kita berusaha, 
ia tetap akan tiba. Saya percaya kebesaranNya dan kekuasaanNya. Saya tidak dapat lakukan yang terbaik.

Greys Anatomy Season 5 Episode Dream a little dream of me songlist

Note:

– Other Lives, “Black Tables”
Meredith waits for Derek.

– Beck, “Youthless”
Owen staples his leg together. Callie asks him about the freezing procedure.

– Jade McNelis, “Wins”
Mark humiliates George, then calls Lexie a coward.

– Emiliana Torrini, “Jungle Drum”
Meredith whines to Cristina about how chatty Derek is. Cristina yells at Meredith to stop talking about Derek – then gets injured by an icicle.

– Steve Reynolds, “Mistaken Identity”
Anna realizes that Sarabeth has been sleeping with her husband. Vincent begins to crash.

– Bon Iver, “Skinny Love”
Alex tells Sarabeth that Michael is embarrassed by his situation.

– The Perishers, “Never Bloom Again”
Owen removes the icicle from Cristina. Richard yells at Meredith.

– Greg Laswell, “And Then You”
Lexie reads a note from Michael to Sarabeth. Meredith tells Anna that Vincent died. Sarabeth is mad at Anna for sleeping with her husband.

– The Rescues, “Crazy Ever After”
Betty’s confusion continues. Sarabeth and Anna tell Betty that Vincent died. Lexie comforts Michael. Alex is frusterated with Bailey because Michael’s insurance has expired.

– Taylor Swift, “White Horse”
Izzie tells Betty that Vincent is on his way. Bailey tells Alex to set the clock back so that Michael’s insurance hasn’t expired. Richard offers Owen a job. He declines. Owen kisses Cristina.

– Jont, “Another Door Closes”
Izzie shows Denny her prom dress. Izzie sees Alex kissing a girl. Alex kicks the door closed. Izzie walks off in disgust. Lexie sniffs George. Meredith watches Derek pack his things.

source : tvfanatic

# Im crazy over Greys Anatomy soundtrack especially when Sarabeth and Anna tells Betty about her husband.. Grey Anatomy really touch to the heart…I think of my mom a lot while watching this show…

This show is super uber GOOD

this is the most heart-breaking moment of all episodes in season 5. George look so good

download all season 5 (ep 1-22) songlist of Greys Anatomy here