its done done done


Assalamualaikum,

Dah lama tak ada kekuatan untuk tulis dalam blog ni disebabkan beberapa sensitiviti yang xdapat dielakkan.

So Im officially DONE with him. Im no longer a bride-2-be, someone lovers..something close to that.

Wow i dont remember being a single because i’ve been with him since im 16. But life goes on.

Apa yang berlaku ada hikmahnya..Nak tulis lebih details tapi tak mahu menyakitkan hati sesiapa. Sekarang ni aku percaya Allah tu memang sayangkan umatNya, Dia lebih tahu,Dia tahu apa yang terbaik utk hambaNya.

Dugaan mmg selalu ada. Org yang betul2 sanggup hadapinya akan laluinya dgn tabah. For my case, aku harapkan Allah beri jalan pada dia, beri peluang supaya dia tak termasuk dalam lembah yang xbaik.

Everyday I pray and dua for him…I will continue doing it, inshaAllah.

4 responses to this post.

  1. salam.
    hope u’ll be strong. my close cousin is in d same position as urs. i myself feel like crying thinking of her. duh~

    Reply

  2. Posted by Yat on May 14, 2011 at 4:43 am

    Nughol..be strong yeah..segala kejadian hanya Dia yg lebey mengetahui akan sesuatu, anggapla apa saje yg trjadi krna Dia ingin menguji keimanan kita sbg hamba dan lambang kasihNya utk hamba selemah kita…

    Reply

  3. Posted by nughol on May 16, 2011 at 3:06 am

    Yat, terima kasih utk semangat..Ya saya percaya Allah lebih tahu segalanya. Cinta Allah lebih kekal dan dia sayang hambaNya …MashaAllah ya Rabb.🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: