post hiking injuries…lagi


Salam…

Taklah teruk sangat tapi melampau sakit at certain area..lengan n belakang badan plus abdomen..Like..seriously? Masa Angsi dulu tak pun…So im probably fit for gunung je kot. ha ha.

Accompanied Cece’s colleague. Im glad i said Yes sebab the topview is amah-zinggg. Cece’s friends were all nice and helpful to me yang sangat tak ada stamina,tak work out, couldnt catch my breath..I brought pisang kaki and ate it at one of the tempat rehat. Strange kan tak ramai orang tau pisang kaki which in English is persimmon. Mula2 tak tahu juga, ayah yg introduce and suruh makan. It looks like tomatoes tapi rasa dia lain even byk edible seeds. Pisang kaki grown in 4 season countries especially China & Japan dan nutritional value dia :- vitamins B,C, fiber, anti oxidants, iron, calcium, low calories (good for those whose on weight-watching)

Ok tetibe lari tajuk.. Anyway enjoy the pic of my hiking

All picture taken using my Sony A200. Dah lama sgt tak guna. One thing i love about the camera..kalau gambar outdoor mmglaa terbayekk.. Cube try indoor tgok..Rasa mcm nak baling je camera tu.

Oh that was Cece’s friends. I ngikut je.hehe

Oh btw, ni hiking Broga lah. Dekat je dengan rumah. Semenyih dihati.ha ha.

4 responses to this post.

  1. Posted by huda on December 8, 2010 at 2:12 pm

    kak dah bwk aku p broga plzzzzzzzzz

    Reply

  2. jom ssc’s / ssa’s!

    Reply

  3. Posted by nughol on December 17, 2010 at 1:50 pm

    huda : jommmmm mehla sini dlu baru leh citer..ko nih punnn
    shik : jom buat dakian ramai2 wehh.ko organizer

    Reply

  4. huhu~ sgt penat..tp seronok habis~

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: