Pakai pelekat ماليزيا kat telekung tak boleh?


Hehe..

Tadi dengar kat IKIM issue aurat and dia mention tentang hal telekung yang ada pelekat ماليزيا  di kepala masa solat jemaah. Katanya semasa Haji xapa tapi dah balik Malaysia, bukak lah pelekat tu sebab mengganggu jemaah lain, especially kt belakang. Tengah solat, dok tengok tu then otak mesti pikir  ” Oh acik ni baru balik mekah..bla bla” so orang solat tak khusyuk. Same goes to baju yang ada tulis “hari sukan sekolah…..” dan sebagainya lah..

Iyelah..memang..kalo ada tulisan kt depan/atas kepala mesti xkhusyuk punya.

Wallahualam.

ps: Salam Jummah. Saiyidul Aiyam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: