HudaHanis goes Langkawi


I couldnt sleep last night so i made collage, buang masa at facebook and such..thehehe..

This pic masa pergi Langkawi with Anis. My kakak ask me to jaga her kedai while dia pergi holiday..So i took some time off bawak anis jalan jalan Langkawi. Plus time tu my friend Azrull from uni days pun ada conference kat Pelangi so i ada can jadi tourist guide yaw..I love being the tourist guide. Itu salah satu job impian ok.

Time jalan2 byk sgt gambar snap.. Alltogether dalam 2Gb..dah macam gambar honeymoon pula kan. I had fun masa ni. Byk juga benda jadik..One of is accident kereta. Im so freak out sebab kereta my sis baru 6 bulan beli ok..adoi..but somehow i manage to settle everything. Dalam kesusahan pun kena bersyukur..Syukur lampu tak pecah, syukur org yg i deal tu kaya ada motel semua so dia sanggup bayar, syukur takda sapa yang cedera, syukur sebab my sis faham the situation, syukur i tak gelabah. But honestly i tak gelabah teruk, tak rasa takut..cuma tak pernah accident so tak tau flow how to act dia cmana..Sengal tak..hehe. Time tu jugak i syukur i teringat the doa kalau timpa kesusahan tu. ‘Allahumma ajurni fi musibati wakhlufli minha’.. Smoga diberi kebaikan disebalik musibah dan diganti yang lebih baik, hendaknya. InshaAllah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: