Archive for February, 2012

Peplum for wedding dress

Did you watch Oscars 2012?

I heart peplum. I thinks its great as wedding dress. it can hide some baby fat, no? hehe

original post and picture here

Advertisements

Doa bertemu jodoh

Maka secara tidak sengaja, saya ter-pergi website Darussyifa maka doa ni ada besar-besar depan home page. Warna pink dan menarik perhatian dan inginlah berkongsi

Ada cerita disebalik doa ini dulu. macam twisted sikit.Tapi takpe, semoga bermanfaat. Sumber darussyifa, inshaAllah tak ada ragu. Doa pun isi perkara yang baik.

Hook Up?

Hook Up with the Quran, Allah Will Hook You Up

Found this : http://www.suhaibwebb.com/relationships/withthedivine/hook-up-with-the-quran-allah-will-hook-you-up/

Get to know yourself better

I already did this personality quiz last 2009.. How i have changed..(by the different answer this quiz gave me compare to 2009’s result).. its good to know 🙂

Your view on yourself:

You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:

You like serious, smart and determined people. You don’t judge a book by its cover, so good-looking people aren’t necessarily your style. This makes you an attractive person in many people’s eyes.

Your readiness to commit to a relationship:

You prefer to get to know a person very well before deciding whether you will commit to the relationship.

The seriousness of your love:

You are very serious about relationships and aren’t interested in wasting time with people you don’t really like. If you meet the right person, you will fall deeply and beautifully in love.

Your views on education

Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.

The right job for you:

You have plenty of dream jobs but have little chance of doing any of them if you don’t focus on something in particular. You need to choose something and go for it to be happy and achieve success.

How do you view success:

You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.

What are you most afraid of:

You are concerned about your image and the way others see you. This means that you try very hard to be accepted by other people. It’s time for you to believe in who you are, not what you wear.

Who is your true self:

You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.

Try for yourself

Emerald green is the new black

Okay..overnya..actually its a colour yg IN sekarang..i dunno maybe dah lama, late 2011 gitu la sebenarnya.

So sila dapatkan sesuatu yg emerald green. shawl pun takpe.

Jolie in emerald green

 

 

She's so beautiful in emerald green. click image for her blog.

 

SJP in emerald green dress by marc jacobs

ps : Actually pagi tadi nampak Farah breep breep dalam NasiLemakKopiO pakai emerald green tudung with zebra print dress cantikk sangatt.

 

Untungnya kamu pokok kurma

Diriwayatkan dari Jabir bin Abdullah bahawa pada masa itu masjid Rasulullah saw beratap batang pokok kurma. Jika Rasulullah saw berkhutbah, baginda berdiri di atas salah satu batang pohon kurma. Kerana jumlah umat Islam bertambah, maka dibuatlah mimbar agar jemaah majlis yang berada di belakang dapat melihat Rasulullah saw ketika berkhutbah. Para sahabat pun membuat mimbar dari kayu. Setelah selesai, Rasulullah saw datang ke mimbar untuk berkhutbah.

Namun, ketika naik mimbar terdengarlah rintihan seperti rintihan unta dan goncangan tanah yang terus bergetar sehingga para sahabat pun bertanya-tanya.

Rasulullah saw tersenyum. Rasulullah saw turun dari mimbar dan mendatangi pohon kurma yang tidak jauh dari mimbar tersebut. Rasulullah saw meletakkan tangan baginda pada batang pokok kurma dan mengusap-usap dengan perlahan-lahan.

Rasulullah saw berkata pada pohon kurma itu: “Jika engkau mahu, aku akan jadikan engkau dinding masjid ini, akarmu tumbuh lagi, tubuhmu hidup lagi dan engkau berbuah lagi. Atau jika engkau mahu, engkau aku tanam di syurga, supaya para wali Allah boleh memakan buah buahmu. ”

Batang kurma itu menjawab: “Saya memilih untuk ditanam di syurga sehingga wali wali Allah dapat memakan buahku dan saya berada di tempat di dalamnya saya kekal.”

Goncangan tanah dan suara rintihan pun berhenti. Rasulullah saw kemudian kembali pada mimbar dan menyampaikan kejadian tersebut kepada para sahabatnya.

Rasulullah saw berkata: “Ia (pokok kurma) memilih negeri yang kekal berbanding negeri yang fana!”

Rasulullah SAW pernah bersabda:
Demi Tuhan yang memegang nyawaku didalam tangan Nya. Jika aku tidak memeluknya dan memujuk pasti ia akan berterusan sebegini hingalah hari kiamat

Inilah kisah batang kering dari pohon kurma yang menangis kerana rindu kepada Rasulullah saw. Bayangkan sebatang pokok kurma tidak mahu jauh dari Rasulullah saw, padahal cuma terletak beberapa meter, tapi pokok kurma tidak mahu jauh dari Nabi Muhammad saw.

Kita? Seharusnya lebih lagi.

Taken from : cintarindurasul selepas dengar cerita ini tadi di radio IKIM oleh USTAZ MUHADIR HJ JOLL

A good link is….a treasure to me

Reminder for me to read this whenever im free..

Nurturing the leader within your child: what every parent needs to know  By Tim Elmore